Termeni și condiții

Acest website este administrat şi aparţine în totalitate Asociaţiei Ceangăilor Bârsa.

Fotografiile, imaginile video, textele şi traducerile acestora sunt realizate exclusiv de către echipa noastră de producţie şi nu pot fi copiate, modificate, re-editate şi folosite în scopuri comerciale sau ne-comerciale, fără acordul scris al deţinătorului drepturilor de autor. Toate materialele sunt protejate de Legea nr.8/1996 cu completările şi modificările ulterioare. Încalcarea drepturilor de autor se pedepseşte penal după legile in vigoare.

Portalul nu îşi asumă responsabilitatea pentru neonorarea vreunei rezervări de către unităţile de cazare prezentate in acest portal, la fel nu îşi asumă responsabilitatea în faţa vreunei unităţi de cazare prezentată în portal, pentru persoana care a făcut rezervarea şi din diferite motive nu a mai onorat rezervarea.

Echipa de administrare încearcă să actualizeze ritmic datele din portal, în funcţie de bugetele disponibile pentru acest lucru.

Actualizarea stării unităţilor de cazare, restaurantelor şi companiilor se face doar dacă suntem contactaţi de reprezentanţi ai respectivelor unităţi şi doresc să-şi actualizeze datele, fotografiile, etc. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele discrepanţe între fotografiile de pe site şi realitatea ulterioară din teren.

Toate materialele de la atracţiile turistice şi evenimente din portal au fost realizate pe teren și reprezintă fidel realitatea. Toate postările sunt cu titlu informativ.